top of page

Digiosaava OPH:n hankepäivässä


Syksyllä 2023 ammatillisen koulutuksen toimijat kokoontuivat Opetushallituksen järjestämille ammatillisen koulutuksen kehittämisen hankepäiville Helsinkiin. Hankepäivien tavoitteena oli edistää kehittämishanketoiminnan vaikuttavuutta, jakaa kehittämistyön tuloksia ja osaamista sekä tarjota osallistujille mahdollisuus tutustua käynnissä oleviin hankkeisiin ja verkostoitumiseen muiden toimijoiden kanssa.


Päivän aikana kuultiin monia mielenkiintoisia esityksiä niin sosiaalisesti kestävästä ammatillisesta koulutuksesta, kestävän kehityksen tiekartasta, osallisuudesta ja vaikuttamisen mahdollisuuksista kuin vaikuttavuuden arvioinnin työkaluista. Lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus osallistua eri aiheiden ympärille koottuihin työpajoihin.


Digiosaavan projektipääliikkö Miia Mäentausta ja projektikoordinaattori Riikka Perälahti hankkeen esittelypisteellä.

Digiosaava.fi sekä muut Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamat ammatillisen koulutuksen digitalisaation edistämisen strategiset kehittämishankkeet saivat mahdollisuuden esittäytyä omilla esittelypisteillä hankepäivien runsaslukuiselle osallistujajoukolle.

Esittelypisteillä vierailleiden kanssa käytiin hyviä keskusteluja hankkeista ja niiden tavoitteista sekä digitalisaatiosta yleensä ja sen hyödyntämisestä ammatillisessa koulutuksessa.


Oli hienoa päästä tapaamaan ammatillisen koulutuksen toimijoita kasvotusten ja verkostoitumaan sekä kertomaan Digiosaava.fi-hankeesta, sen toimista ja tavoitteista.
Hankepäivän ohjelman ja esitysmateriaalit löydät täältä.

40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page