top of page

Kehittämistyö teematyöryhmissä käynnistynyt

Päivitetty: 11. tammik.
Digiosaava.fi-hankkeen kehittämistyö on päässyt vauhtiin teemojen ympärille muodostetuissa teematyöryhmissä.


Aloituskokoukset on nyt pidetty ja työ teemojen ympärillä alkanut. Aloituskokouksissa muun muassa syvennyttiin kunkin teeman sisältöön ja tavoitteisiin, sovittiin työskentelytavoista ja aikatauluista sekä käytiin läpi hankkeen sisältöä, tavoitteita ja mittareita.


Teemat herättivät vilkasta keskustelua ja hyvää pohdintaa. Verkostoitumisteeman aloituskokouksessa pohdittiin muun muassa, pitäisikö organisaatioilla olla erillinen digistrategia vai tulisiko digin olla osa koko organisaation strategiaa sekä miten verkostoitumisen teemassa tehdään työtä verkostoituneesti samalla pohtien, miten ammatillisen koulutuksen järjestäjät työskentelevät tulevaisuudessa alueellisissa, kansallisissa sekä kansainvälisissä verkostoissa.


Digiosaava.fi-hankkeen teemoilla on myös yhteistä muiden strategiahankkeiden kanssa. Yhteistyötä tullaankin tekemään ainakin kokonaisarkkitehtuuri-, oppimisanalytiikka- ja tietojohtamisen hankkeiden kanssa hyvin tiiviisti.


Hankkeen yhteisten tapahtumien suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Tarkoituksena on verkostoitua ja kokoontua yhteisten asioiden äärelle väliseminaarissa ITK2023 yhteydessä, koulutusjohdon seminaarissa 17.5.2023 sekä viimein yhteisessä päätösseminaarissa yhdessä kokonaisarkkitehtuuri-, oppimisanalytiikka- ja tietojohtamisen hankkeiden kanssa. Koulutusjohdon seminaari tullaan järjestämään yhteistyössä Sivistan kanssa.7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page