top of page

Asiaa verkostolle!

Digitalisaatio-osaamisen ja -johtamisen kehittämistä tukevat aihesivut ovat nyt päivittyneet uuteen käytettävämpään malliin! Sisältöjen kanssa on kuitenkin vielä pientä puuhaa.

Projektityöryhmässä ja palautteiden kautta on tullut pyyntö lisätä sisällön kirjoittajien nimet sisältösivuille ja lisäämme näitä pian.


Pyydämmekin teiltä apuja siinä, että ilmoittaisitte palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse (sofia.mikkola@tts.fi), mikäli nimenne ei löydy sisällöstä, jota olette olleet mukana työstämässä!


Voitte myös edelleen viestiä muutakin asiaa joko palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia projektipäällikölle.


Ruotsinkieliset sivut ovat parhaillaan myös käännöksessä ja avautuvat pian! Osa kuvista on tehty suomeksi ja nämä olisi myös hyvä saada ruotsiksi. Mikäli olet tehnyt jonkin kuvan, kaavion tms., lähettäisitkö sen muokattavassa muodossa Harrietille (harriet.bystedt@yrkesakademin.fi). Jokaisen ulkoisen aineiston kohdalla (esim. Thinglinkit) päätetään erikseen, käännetäänkö ne ruotsiksi.
45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page