top of page
Taisto-harjoitus  

https://dvv.fi/taisto  

Taisto-harjoitus on mahdollisuus testata ja kehittää organisaationne digiturvaa  

Digi- ja väestötietovirasto järjestää marraskuussa kuudetta kertaa Taisto-harjoituksen, joka on Suomen suurin digitaalisen turvallisuuden harjoitus. Avoin ja maksuton Taisto on suunniteltu erityisesti julkiselle sektorille, mutta mukaan ovat tervetulleita muutkin toimijat. Taisto tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää organisaation digiturvan toimintamalleja kuvitteellisten häiriötilanteiden kautta. Taisto keskittyy erityisesti häiriötilanteiden hallintaan, johtamiseen ja viestintään, ja sen tapahtumat peilaavat ajankohtaisia uhkia.


 Hakatemia 

https://www.hakatemia.fi/  

Kursseja ja koulutuksia liittyen tieto- ja kyberturvaan  


Huoltovarmuusorganisaatio Digipooli 

https://www.digipooli.fi/fi  

Digipooli kehittää ICT-alan jatkuvuuden- ja riskienhallintaa sekä varautumista. Päämääränä sparrata yritykset parempaan suoritukseen näissä aiheissa. 

Digiturvan tietopalvelut  

https://dvv.fi/digiturvan-tietopalvelut  


Julkisen hallinnon organisaatiot voivat käyttää digiturvallisuuden kehittämisen apuna maksuttomia tietopalveluja, joita Digi- ja väestötietovirasto ylläpitää Suomi.fi-palveluhallinnassa.  


Digiturvallinen elämä  

https://dvv.fi/digiturvallinen-elama  


Digiturvallinen elämä -koulutuskokonaisuuden avulla opit toimimaan turvallisesti digimaailmassa. Kokonaisuuteen sisältyy mobiilipeli, verkkokoulutuksia ja lyhyitä videoita, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Challenge 

https://challenge.fi/index.html  


Rakkaudesta hakkerointiin ja tietoturvaan <3 

Haluamme tarjota jokaiselle tietoturvatestaamisesta ja hakkeroinnista kiinnostuneelle mahdollisuuden testata ja kehittää omia kykyjään turvallisessa ympäristössä. Tieto- ja kyberturva-alan asiantuntijoiden rakentamissa haasteissa on otettu huomioon eri taitotasot ja toivomme, että löydät niistä itsellesi sopivimman!   

Tietoturva ja kyberturva

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

bottom of page