top of page

Usein kysyttyäMitä tarkoittaa koulutuksen digimaisemointi?

Koulutuksen digimaisemointi viittaa koulutusorganisaatioiden visuaaliseen näkymään, jossa kuvataan keskeisimmät elementit, tahot ja toiminnot valitun teknologian avulla. Sisällön ja laajuuden voi jokainen päättää itse. Pääasia on, että koko maisema on kuvattu tarkoituksenmukaisesti niin, että lukija hahmottaa kokonaiskuvan ja saa tarvittaessa lisätietoja. Kannattaa siis lisätä kaikki tarvittava informaatio (linkit, yhteyshenkilöt ym.) maisemaan. 

 

Mitä teknologioita kannattaa käyttää? 

Soveltuvia teknologioita työskentelyyn on mm. ThingLink, Powerpoint, O365 Visio, Canva, H5P (Moodle) ja Powtoon.

 

Miten toisit turvallisuushavainnot mukaan organisaationne yhteiseen viestintäkanavaan/- järjestelmään?

Turvallisuushavaintojen tekeminen ja dokumentointi on perusteltua kytkeä organisaation olemassa olevaan yhteiseen viestintäkanavaan/ -järjestelmään. Osaamiskampuksella esitellään kaksi erilaista toteuttamismallia kahdelta eri kokoiselta koulutuksenjärjestäjältä.

 

Miten toisit vaaratilanneilmoitukset mukaan organisaationne yhteiseen viestintäkanavaan/- järjestelmään? 

Vaaratilanneilmoitusten tekeminen ja dokumentointi on perusteltua kytkeä organisaation olemassa olevaan yhteiseen viestintäkanavaan/ -järjestelmään. Osaamiskampuksella esitellään esimerkin avulla yhden koulutuksenjärjestäjän toteuttamismalli.  

 

Miten toisit jatkuvan parantamisen ja laadunseurannan mukaan organisaationne yhteiseen viestintäkanavaan/- järjestelmään turvallisuusjohtamisen osalta? 

Jatkuvan parantamisen ja laadunseurannan tekeminen ja dokumentointi on perusteltua kytkeä organisaation olemassa olevaan yhteiseen viestintäkanavaan/ -järjestelmään. Osaamiskampuksella esitellään esimerkin avulla yhden koulutuksenjärjestäjän toteuttamismalli.    


 

Päivitetty 9.4.2024

Tekijät Marjoriitta Kauppinen, Aino Koskinen, Riikka Pajuvesa-Korkala ja Heli Leskelä

Digitalisaatio tiedonkulussa

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

bottom of page