top of page

Ohjeet ja lomakkeet


Opiskelijan henkilökohtaiseen käyttöön luovutettavan tietoteknisen laitteen käyttöehdot ammatillisessa koulutuksessa asettavat selkeät raamit laitteen käytölle ja vastuulle. Näihin ehtoihin kuuluvat muun muassa laitteen asianmukainen käyttö opiskelutarkoituksiin, vastuu laitteen turvallisesta säilyttämisestä ja huolehtimisesta sekä noudattaminen koulun tietoturvapolitiikkaa.


Opiskelijan tulee myös ymmärtää, että laitetta käytetään ensisijaisesti koulutyöhön eikä siihen saa asentaa epäsoveltuvia sovelluksia tai ohjelmia, jotka voivat vaarantaa laitteen toimivuuden tai tietoturvan. Lisäksi ehtoihin voi kuulua ohjeet laitteen palauttamisesta koululle opiskelun päätyttyä tai muun syyn johdosta.


Näiden käyttöehtojen tarkoituksena on varmistaa tietoturvan säilyminen, laitteen asianmukainen käyttö ja yhteisen sääntelyn noudattaminen opiskeluympäristössä.Tutustu käyttöehtojen mallipohjaan sekä tietokoneen, kännykän ja muiden mobiililaitteiden käyttöön liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista koulussa kertovaan käsikirjaan:


Opiskelijan henkilökohtaiseen käyttöön luovutettavan tietoteknisen laitteen käyttöehdot, mallipohja, ammatillinen koulutus  

 

Tietokoneen, kännykän jaa muiden mobiililaitteiden käyttöön liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista koulussa.

Opetushallitus. Oppaat ja käsikirjat 2017:5a 


 

Päivitetty 9.4.2024

Tekijät Jatta Herranen ja Ilkka Eronen


 


Omien laitteiden käytön linjaukset

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

bottom of page