top of page

Till nätverket!

Sidor relaterade till utveckling av digital kompetens och ledarskap har nu uppdaterats till en ny och mer användarvänlig modell! Det finns dock fortfarande lite arbete kvar med innehållet.

 

I projektarbetsgruppen och via respons har det kommit förfrågningar om att lägga till författarnas namn på innehållssidor och vi kommer snart att göra detta.

 

Vi ber om er hjälp genom att via responsformuläret eller via e-post (sofia.mikkola@tts.fi) meddela om ert namn inte finns med i innehållet som ni har varit med och arbetat med!

 

Ni kan även fortsätta att kommunicera andra frågor antingen via responsformuläret eller genom att skicka e-post till projektledaren.

 

De svenskspråkiga sidorna översätts för närvarande och kommer snart att öppnas! Vissa bilder har skapats på finska och det skulle vara bra att få dem översatta till svenska också. Om ni har gjort någon bild, diagram osv., skulle ni kunna skicka den i redigerbart format till Harriet (harriet.bystedt@yrkesakademin.fi). För varje externt material (t.ex. Thinglink) kommer det att beslutas separat om de ska översättas till svenska.
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page